Vampire Diaries

Jag är totalt fast för serien Vampire Diaries. Varje fredag klockan 18.00 kommer jag vara bänkad framför tv:n och kolla på kanal 6. Den går igentligen klockan 20.00 på torsdagar men eftersom jag har träning 19.00 till 20.00 på torsdagar så är jag inte hemma förän 20.40 eller någonting liknande. Det beror på hur lång tid jag tar på mig efter träningen.

Jag bara älskar övernaturliga saker som vampyrer, telekineser, Varulvar m.m. Jag gillar också pirater. Jag ÄLSKAR Piraternas klädstil.



I just LOVES it


Random

En Sexig, Kaxig, Bitchig Man? :o

 

En bild säger med än 1000 ord, En Video säger mer än 1000 bilder.
Verkligheten säger mer än 1000 videor.

Gillar orginalet mycket mer xD

 

Vad tycker ni? xD

Vanlig dag?

Varje måndag så börjar jag inte skolan förän 12.25. Idag så hade jag klipptid i byske 08.30 så det blev ingen sovmorgon. När jag var klar så hade jag cirka två timmar att spendera innan bussen, som jag skulle ta till Skellefteå, skulle anlända. Den tiden tillbringade jag på min gamla skola i Byske. Då märkte jag att alla elever som går på Byskeskolan är väldigt bortskämda. man tänkte inte på det när man gick där, men det finns en hel del att göra där på rasterna. Men många av eleverna tar sakerna förgivet och vill bara ha mer. De uppskattar inte vad de har.

Sen lärarna på där är helt underbara och det är kanske därför jag är inte är så nöjd med mina lärare jag har nu för jag har haft bättre. Lärarna jag har nu är ju inte dåliga (vissa är det-.-') men jag är van vid bättre. Jag lär mig och det är ändå det viktigaste så jag ska inte klaga xD

Det är typ ett typiskt I-Lands problem. Vi klagar över att vi måste gå skola, vi klagar på skolmaten, vi klagar på att det inte finns något att göra på rasterna, vi lkagar på att vi måste åka buss så långt för att ta oss till skolan.
Tänk på de folk från U-länder som ens inte får möjlighet till att gå skola, om de får möjligheten så måste de oftast gå en bra bit för att få sig till skolan och där får de äns inte mat. De måste betala för den isånna fall.

Negativt inlägg?
Jag vet xD

Mysko

Ikväll så har jag varit med gabbis. Vi satt och lyssna på musik på spotify. Jag satt och klagade på spotify och sa att jag ine gillade det, då började det dampa och det gick inte att lyssna längre. När jag kom hem så fick jag ett sms från Gabbis där det stod att spotefy funkade igen. Det var nästan lite läskigt xD

Hade roligt ikväll :D Många goa skratt som bara gabbis kan få fram xD

Lol

Jag var nyss ute på Fokis blogg och såg att hon hade hittat samma konstnär som mig. Men jag var faktist före henne :} (stolt =D)

Jag tycker att det var coolt av Mirko Siakkou Flodin att skapa skulpturer av vanliga bildäck.

Det är också fantastisk att du kan skapa något så fantastisk av sand som de bilder jag har hittat på google.

 




Någon som känner igen den nedersta bilden? (A)


Coolt :o

Jag kollade runt lite på google och hittade några fantastiska skulpturer gjorda av bildäck.
Mirko Siakkou Flodin är det som har gjort dem. De är riktigt coola :o





De är endast gjorda med delar från vanliga bildäck.

Mirko Siakkou Flodin måste ha haft väldigt mycket fantasi då han valde material.
Men visst det är coolt? =D

Kallt...

Sitter här och fryser under mitt sköna täcke. Det är typ iskallt ute och kallt inne. Längter till sommar, sol och värme <3



Dit skulle jag gärna vilja fara =D

Bad...

Jag hatar att vara sjuk -.-'

Förtillfället så sitter jag vid datorn och är lätt illamående, ena sekunden fryser jag och andra svettas jag.


Keep your faith...

Jag älskar Texten på den här låten.

Miley Cyrus - The climb

I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin,
You'll never reach it,
Every step I'm taking,
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what?s waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing,
The chances I'm taking
Sometimes they knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I,
I got to be strong
Just keep pushing on, cause

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes I'm going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle,
Sometimes you going to have to lose,
Ain't about how fast I get there,
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

 

Sugen =)

Jag blir allt mer sugen på att resa. Vårna jord är väldigt stor.  244 länder att upptäcka, Men jag vill nog inte fara till alla länder i världen xD

Några av länderna jag vill fara till är:

Italien,
Japan,
Frankrike,
U.S.A,
(Hawaii)
Brasilien,
Australien,
Chile,
Grekland,
Thailand,
Island
Kina
Samoa


Det där var några jag vill till, Tänk vilken salig blandning av kulturer man får uppleva från alla de där länderna. Maten är inte särskilt lik på alla ställen heller.  Yummie!


Avatar

Avatar är ju en väldigt populär film för tillfället. Många gillar den men många gillar den inte. Men här har du sanningen bakom Avatar.


Ibland.

Ibland önskar jag att tiden kunde stanna, att man fick leva ut ögonblicket ett liten tag till.
Ibland önskar jag att man kunde gå bak i tiden och ta vara på alla goda stunder man haft.
Ibland önskar jag att tiden junde gå fortare så man slipper de kobbiga.

Men man kan varken stanna, backa eller spola tiden.
Livet går vidare även om man inte vill det. Tiden går så fort den vill och kommer inte sakta ner eller skynda sig bara för att man vill det. Tiden är ingenting du kan göra något åt.

Jag Längtar tills om två månader då jag hamnar i uppsala. Jag längtar tills om cirka 3 år då jag ska till japan.
Jag vill uppleva hur det var att vara liten igen då man inte har ett enda bekymmer i världen.
jag vill stanna tiden och vara i denna lycka för evigt.


Sent ute som vanligt?

Idag började jag skriva på svenska som jag ska lämna in imorgon.  Jag har haft tusen idéer till vad jag skulle göra men jag kunde inte få ner dem på papper.  Till slut så fick jag ner en berättelse om en kvinna som har scenskräck.

Scenskräck

Hon ville skrika. Det var nära att hon gjorde det men hon lät bli. Kvinnan kände hur ångesten sakta tog sitt grepp om henne. Hon var totalt vettskrämd. Det värsta hon visste var att tala inför folk. Hon blev alltid nervös och fick ångestattacker. För att undvika att hyperventilera så tog hon några djupa andetag och försökte att slappna av. Kvinnan torkade av sina svettiga händer på sin kjol och strök ut några obefintliga veck på hennes matchande gråa, kavaj. Efter några minuter började hon känna sig lite lugnare.


Kvinnan tänkte snabbt igenom de hon skulle säga. Hon gjorde alla avslappnings metoder hon kunde komma på för att inte gripas av panik igen. Det var snart hennes tur. Mannen som just hade talat fick några frågor innan han gick av scenen. Kvinnan hade inte hört ett enda ord av vad mannen hade sagt.


Det var hennes tur nu. Hon kände hur rädslan började komma igen. Den fyllde henne sakta tills hon inte kunde tänka klart, men hon var tvungen att genomföra föreläsningen. På ostadiga ben började hon gå ut till podiet. Kvinnan såg ut över publiken fick tunghäfta. Hon kunde känna sitt hjärta slå hårt under kavajen och hon hörde hur blodet susade i öronen. För att vinna lite tid så drack hon ur vatten glaset som stod på podiet.


Kvinnan återfick talförmågan och började med föredraget. Medan hon talade så försökte hon låtsas att hon var någon annanstans, att hon var hemma framför spegeln och övade, allt annat än att hon stod framför publik och talade. Sakta släppte paniken och hon började känna sig relativt säker då hon hörde någon hosta. Hon kastade en blick dit ljudet kom ifrån och såg en man hånle. På ett ögonblick så var hon tillbaka till verkligheten och osäkerheten kom tillbaka.


Kvinnan kunde inte längre höra vad hon sa. Hon hörde endast hennes hjärtslag som ökade i styrka. Hennes synfält blev suddigt och hon började skaka, inte för att det var kallt utom för att hon var alldeles skräckslagen. Kvinnan använde allt mod hon hade kvar för att försöka avsluta föreläsningen.


Med ett ökat tempo och otydligare uttal tog sig Kvinnan igenom föreläsningen. Så fort hon var klar så tackade hon och skyndade sig av scenen så snabbt hon kunde utan att springa. Hon väntade ens inte för att se om någon hade några frågor. Hon var för rädd att någon skulle börja bua eller kasta rutten frukt på henne. Hon visste inners inne att folk inte gjorde så i dagens samhälle men var skräckslagen för det ändå.


När kvinnan väl var av scenen så rann tårarna ner för kinderna. Hon skyndade sig till damrummet där hon sjönk ner på golvet. Tårarna hade förstört sminket som hon noggrant hade lagt på. Hon hade valt färger omsorgsfullt för att de skulle framhäva hennes smaragdgröna ögon. Det blonda håret hade hon satt upp i en elegant svinrygg. Allt det hade kvinnan gjort för att se mer professionell ut. Ändå kände hon sig bara som en katt bland hermeliner. Då bestämde hon sig för att aldrig mer ställa sig på en scen.

 

Lisa Lidman s1a



Det var det bästa jag kunde komma på.



         


Tomt?!

Jag har absolut ingenting att skriva om.

Så det kommer inte komma så många inlägg framöver ;) det har inte varit det heller men ändå xD

den är faktiskt sann...

You can change your hair and you can change your clothes
You can change your mind, that's just the way it goes
You can say goodbye, you can say hello
But you'll always find your way back home
You can change your style, yeah your can change your jeans
You can learn to fly and you can chase your dreams
You can laugh and cry but everybody knows
You'll always find your way back home


Bäst?

Äntligen har vi ljud på datorn igen! :D

Jag kan börja från början. för ett tag sen så hade vi virus på datorn och man kunde inte göra ett skvatt på den. När man försökte öppna en sida av något slag såstängde viruset ner rutan. Då ominstallerade vi hela datorn och fick bort viruset men då hade vi inget ljudpogram kvar på datorn.

Idag då jag hade ju-jutsu så kom vi in på ämnet disney filmer. Micke tyckte att man skulle se alla de nya på engelska för på svenska så förstörs skämten. Då jag sa att jag inte hade filmerna på engelska sa han att jag skulle ladda ner dem och se dem på engelska och så kom vi in på att jag inte hade något ljud på datorn. Micke förklarade för mig hur jag skulle göra för att få ljudet att funka men jag klarade inte av det ändå.

Då kom jag på att vi måste ju ha en skiva någonstans eftersom det oftast följer med back-up skivor ifall datorn skulle kracha. då jag hade provat typ 2 olika skivor med något sorts ljudpogram på så hittade jag rätt skiva och nu har vi ljud igen.

Tredje gången gillt, visst är det så man säger ;)

Och jag måste bara skriva att jag är mycket bättre än jörgen för han klarade inte av det och han är cirka 3 gr så gammal som mig. xD eller inte riktigt men dubbelt så gammal + 10 år. Han borde kunna sådant tycker jag för han är ganska bra med datorer.







Det är vad jag är det :}


RSS 2.0