Disney...

Disney är något du varken kan vara för lite eller för stor för att gilla. Jag har vuxit upp med Disney och älskar filmerna. Ingen kan väl ha missat att se de gamla klassikerna som Snövit, Lejonkunge, Tarzan, Mulan m.m. Varje gång någon säger att de inte har sett, till exempel Djungelboken, så blir jag förvånad. Jag ser det som en självklarhet att ha sett disney filmer sen man var liten.

Till helgen så blir det förmodligen till att se Toy Story 3 på bio med Ann och kanske Pontus, Emma, Mamma och Jörgen med. Jag hoppas det kommer en massa "klassiska" disney låtar. Jag tycker att det är oftast låtarna i filmerna som är hjärtat i filmen, men alla disney filmer har inte sånger och är bra ändå.


Söndag...

Idag så har det varit bytardag på folkan här i drängs. Jag, mamma och Emma for dit kring 11 för att se om vi hittade något roligt. Mamma köpte lite kläder till Pontus och Emma och någre leksaker fick följa med hem också. Det var väldigt lång kö fär att gå och betala, nästan lika lång som till uppcon xD

inte riktigt så lång kö men nästan ;)

Fem hundra...

Vem vinner?

Snart så ska vi spela femhundra. Det är ett kul kortspel ^^


På tvn nu så är det transformers 2 som jag ska se fram till det att vi ska spela ^^
men nu vill mamma bloga ;)

Jag lever xD

Hej igen, Nu har jag inte skrivit något på en halv evighet. Skolan har börjat om och jag tycker det är kul, än så länge i alla fall. Det roliga med mitt schema är att jag bara har språk, matte, nk, gympa och ind. valet. Det är faktiskt ganska skönt.

Jag har börjat ett nytt språk, nämligen Italienska :D Jag tycker det är roligt och det ser ut som vi kommer ha väldigt roliga lektioner framför oss.


Hit kanske vi kommer få fara i trean. Snacka roligt det skulle vara, då skulle man få användning av det man lär sig på skolan och man får se hur mycket man egentligen kan.

RSS 2.0