Musik ♥


En Tarzan-låt som jag gillar väldigt bra. De flesta Tarzanlåtarna tycker jag är bättre på engelska men den här gillar jag på "mitt original språk" med andra ord den versionen jag hörde först ☻=)☻

Stolt...

Jag lyckades att ta ut en geting från mitt rum alldeles själv ♥

Ända sedan jag gick i femman så har jag varit förskräckligt rädd för getingar. Jag måste ha trampat på ett jordgetingbo eller något för helt plötsligt känner jag hur det sticker till, igen, och igen. Jag springer och tar av mig min jacka och försöker förstå vad som händer. Sen visade det sig att jag hade fått kring sex, sju stycken stick lite varstans på överkroppen. 

Ända sedan des så har jag varit livrädd för getinger. Jag får nästan panik och börjar gråta då jag ser dem inomhus.


Ush!!! Äcklig....

Sen sist...

Det har hänt mycket de senaste tre dagarna då jag inte har bloggat. I fredags så for jag till Jessica och deras stuga och sov där till på lördagen. Vi gjorde inte så mycket men lycades ändå bli utägda av deras hund boss. Jag ska inte gå in på vad som hände men det handlar i alla fall om en gummibåt, två olika åror och en hundleksak.

På lördagkväll då jag har kommit hem så får vi besök av Kicki och Erik. Vissa lyckades charma till sig fotmasage :D

Idag så har jag inte gjort så mycket alls. Sov i min soffa för att kunna läsa. Min lampa hade gått sönder. Det är för mörkt att läsa i min säng, så jag bestämde mig för att sätt mig i min soffa med ryggen mot fönstret. Då kunde jag se vad jag läste med hjälp av ljuset från fönstret, sen orkade jag inte resa mig upp och gå till sängen då jag blev för trött för att läsa så då somnade jag i soffan.

en låt som är väldigt fin och som jag har lyssnat på mycket idag är den här.
When you Believe från Prince of Egypt.


hmm...

Har lite att skriva om, min lilla fantasikälla har börjat sina. Familjen är hos moster Maja och firar hennes födelsedag som var för ett tag sen. Det passar på att fira Janne som fylde år på midsommar med så Hipp Hipp Hurra för er ;)

På tal om annat så kan jag väl kläcka ur mig att mitt bankkort är på busstationen i stan om de inte har slängt det. Så då mamma eller jörgen kommer att läsa det här så kommer jag att märka det på ett eller ett annat sätt ;)

Det var så att typ veckan innan skolan sluta så tappade jag kortet på bussen, senare samma dag så får jag ett telefon samtal som undrade om jag hade tappat mitt bankkort. Jag kollade i skåpet och i väskan och märkte att det var borta så jag svarade självklart att jag hade tappat det. Då gav kvinnan i luren mig ett telefon nummer och sa att jag skulle ringa till *ett namn jag inte kommer ihåg*. då jag provade ringa så visade det sig att jag hade fått fel nummer eller missat någon siffra för det sa att nummret inte fanns. 

Sen dess har mitt bankkort fått ligga där ;) Jag funderar på att spärra det och skaffa ett nytt eller be mamma fara förbi någon gång hon har tid och kolla om det finns kvar där ;P.

Sen slänger vi in en random bild ^^

En vacker natt ;)
 


RSS 2.0